Meelopen met de herder

zaterdag 15 juni vanaf 14.30u

Locatie:
De Wissel in Nuth (Pastorijstraat 4)

Op zaterdag 15 juni gaat Nuth beweegt Nuth weer aan de wandel samen met bewoners van De Wissel in Nuth. Deze keer lopen we met de schaapsherder mee. De wandeling is voor mensen mét en zonder beperking. 

Nuth beweegt Nuth organiseert alweer voor de zevende keer samen met Radar een wandeling voor mensen met een beperking. En deze keer lopen we met de schaapsherder mee en nemen we een kijkje in zijn leven. Dat doen we op zaterdag 15 juni samen met bewoners van De Wissel in Nuth, maar ook andere geïnteresseerden mogen mee. De routes zijn toegankelijk voor scootmobiels en rollators. Na de wandeling staat er koffie met iets lekkers klaar. Deelname is gratis. Kom, wandel mee en leer nieuwe mensen kennen!

Wandel mee!

Nieuwsgierig naar deze gezellige activiteit? Kom vooral mee wandelen. Vertrek is om 14.30 uur. Start- en eindpunt van de route is bij woonvorm De Wissel in Nuth (Pastorijstraat 4). Graag op voorhand aanmelden via info@nuthbeweegtnuth.nl (uiterlijk 7 juni), zodat er voldoende lekkers voor iedereen is. Ga voor informatie naar www.nuthbeweegtnuth.nl.

Nuth beweegt Nuth - meelopen met de herder

Terug naar overzicht