Startbijeenkomst Sportakkoord Beekdaelen

woensdag 11 maart | 14.00-16.00 uur en 19.00-21.00 uur

Locatie:
Het gemeenschapshuis in Schinnen & Alfa Sport in Oirsbeek

In Beekdaelen zorgen sport en bewegen voor vitale inwoners en een vitale leefomgeving. Veel inwoners sporten wekelijks bij een van de vele sportverenigingen. Toch zijn er uitdagingen om onze inwoners te motiveren te blijven sporten en onze verenigingen vitaal te houden voor de toekomst. Verenigingen, maatschappelijke organisaties, gemeente en ondernemers moeten meer met elkaar samenwerken. Daarvoor wordt een lokaal sportakkoord gemaakt. Wethouder John Essers en sportformateur Elvera Weusten nodigen alle maatschappelijke organisaties, sportverenigingen en -aanbieders uit om supporter te worden van het lokaal sportakkoord. Doe jij mee?

In navolging van het Nationaal Sportakkoord willen we een sportakkoord voor Beekdaelen gaan sluiten met zoveel mogelijk lokale partners die nut, noodzaak en toegevoegde waarde zien dat nog meer inwoners gaan sporten en bewegen. Daarvoor organiseren we een startbijeenkomst op woensdag 11 maart:

  • Voor maatschappelijke organisaties (onderwijs, welzijn, zorg) van 14.00-16.00 uur bij het gemeenschapshuis in Schinnen (Burgemeester Pijlsstraat 5)
  • Voor sportverenigingen en -aanbieders van 19.00-21.00 uur bij bij Alfa Sport in Oirsbeek (Oirsbekerweg 90)

Meld je hier aan voor de bijeenkomst en wordt supporter van het sportakkoord! Graag tot ziens op woensdag 11 maart.

Terug naar overzicht