Zomeractiviteit Meer bewegen voor Ouderen

Datum & tijd:
maandag 10 juli 2017 van 13:00 tot 15:30 uur

Locatie:
Hockeyclub Nuth, Sportpark Kollenberg 1, Nuth

Op maandag 10 juli organiseert Nuth beweegt Nuth samen met Meer bewegen voor Ouderen en Hockeyclub Nuth een speciale zomeractiviteit.

Bewegen is gezond, maar vooral ook gezellig en leuk. Dat weten de deelnemers van Meer bewegen voor Ouderen als geen ander. In de gemeente Nuth zijn meerdere gymclubs actief om ouderen (maar ook jongeren) in beweging te houden, zodat zij fit en gezond oud kunnen worden. Ieder jaar luidt Meer bewegen voor Ouderen Vaesrade de zomer in met een afsluitende activiteit voor de zomervakantie. Dit jaar ook voor de andere Meer bewegen voor Ouderen clubs in de gemeente Nuth.

Fithockey

Op maandag 10 juli wordt bij de Hockeyclub in Nuth een speciale activiteit georganiseerd met de nodige beweging én natuurlijk een heerlijke versnapering. Deze keer mogen alle Meer bewegen voor Ouderen clubs in de gemeente hier aan meedoen. Zij zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Programma

  • 13.00 uur Binnenkomst en welkom bij Hockeyclub Nuth
  • 13.30 uur Meer bewegen voor Ouderen
  • 14.00 uur Pauze
  • 14.15 uur Fithockey verzorgd door Arie de Zeeuw
  • 15.00 uur Afsluiting met versnapering

Voor iedereen

Heeft u ook interesse in Meer bewegen voor Ouderen of nieuwsgierig naar deze gezellige activiteit? Kom vooral een kijkje nemen op maandag 10 juli. Vragen? neem contact op via nuthbeweegtnuth@gmail.com.

 

 

Terug naar overzicht