200 kinderen sporten met Ben Bizzie

Tijdens de sportdag op basisschool Hulsberg was er een hele speciale gast aanwezig. Tijdens de warming up kwam ineens Ben Bizzie tevoorschijn en deed vrolijk mee. Maar dat was niet de enige reden dat Ben erbij was. Na de warming up kregen namelijk alle kinderen een Ben Bizzie Boek. Een boek vol recepten, tips over gezonde voeding en allerlei spelletjes.

Ook beweegcoach Ken was aanwezig. Hij legde in het kort uit hoe het boek tot stand is gekomen. “Het was namelijk een idee van een aantal kinderen van basisschool de Bolster in Nuth. Wij vonden het zo’n goed idee dat we ermee aan de slag zijn gegaan. Samen met Ben hebben we er achter de schermen hard aan gewerkt en dit is het resultaat”, vertelt hij trots. Alle kinderen uit de gemeente Nuth krijgen een boekje. En vandaag waren de kinderen van basisschool Hulsberg aan de beurt.

Ben kon het natuurlijk niet laten om de nodige knuffels en high fives te geven voor hij weer vertrok. De kinderen waren dolenthousiast. Het Ben Bizzie gejuich klonk tot aan de andere kant van het speelplein. “De kinderen zijn vervolgens lekker aan de slag gegaan met allerlei sporten en spellen. En dat leverde veel blije gezichtjes op. Sporten en bewegen zorgt namelijk voor geluk. Zo zie je maar weer”, aldus Ben Bizzie.

Nuth beweegt Nuth - 200 kinderen sporten met Ben Bizzie