Beekdaelen beweegt, jij ook?

Op maandag 14 september organiseert sportformateur Elvera Weusten samen met Hans Erkens van Beekdaelen Beweegt een bijeenkomst voor alle supporters van sport en bewegen in Beekdaelen. Hét moment voor alle supporters van sport en bewegen in Beekdaelen om samen in beweging te komen. Het sport- en beweegakkoord Beekdaelen wordt ondertekend én het initiatief Beekdaelen Beweegt wordt nader toegelicht.

Sportakkoord Beekdaelen

Afgelopen juni is het sportakkoord voor Beekdaelen al vastgesteld en ingediend. Vanwege de corona maatregelen heeft er nog geen fysieke ondertekening kunnen plaatsvinden. Tijdens de vervolgbijeenkomst gaan de supporters van het akkoord alsnog hun handtekening zetten. Daarnaast worden de vervolgstappen toegelicht; hoe verder te gaan met de acties uit het sportakkoord en het beschikbare budget? Sportformateur Elvera Weusten en wethouder John Essers nodigen daarvoor alle betrokken supporters van het sport- en beweegakkoord van harte uit.

Beekdaelen Beweegt

Ook wordt het initiatief Beekdaelen Beweegt nader toegelicht. Hans Erkens van Park de Oirsprong vertelt hoe samen aan de slag te gaan om van bewegen het nieuwe normaal te maken in Beekdaelen. Hij vertelt over de ontwikkelingen bij Park de Oirsprong en wat de ambities van Beekdaelen Beweegt zijn.

Voor alle supporters van sport en bewegen

De bijeenkomst is bedoeld voor alle supporters van sport en bewegen in Beekdaelen. Zij ontvangen ook een persoonlijke uitnodiging. Wil je ook als supporter van het sportakkoord aansluiten? Dat kan. Het supporterscafé is op maandag 14 september bij het gemeenschapshuis in Schinnen (Burgemeester Pijlsstraat 5, Schinnen). De avond duurt van 19:30 tot 21:00 uur (inloop vanaf 19:00 uur).

Aanmelden

Vanwege de corona maatregelen is aanmelden verplicht en wordt geadviseerd om zoveel mogelijk met één persoon per organisatie/vereniging te komen. Meld je hier aan.