Hoe fit en gezond ben jij?

Sporten en bewegen is gezond. Maar wat is gezond? En hoe fit ben jij? Beweegcoach Ken Diedering organiseert samen met verschillende fysiotherapeuten een gratis fitheidstesten op vier verschillende locaties in oktober en november. Hij nodigt alle 55-plussers uit voormalig gemeente Nuth. Ben er snel bij want er zijn slechts een beperkt aantal plekken.

Persoonlijk advies

“Wil je meer aan beweging doen, maar weet je niet zo goed hoe of wat? Doe dan mee aan de fitheidstest! Aan de hand van deze test meten we onder andere jouw conditie, spierkracht en flexibiliteit. Maar ook je BMI, je hartslag en je bloeddruk. Na afloop bespreken we de resultaten en ontvang je persoonlijk advies. Ik help je graag op weg naar een geschikte beweegactiviteit of sport in gemeente Beekdaelen!” vertelt Ken. “Ook krijgen de deelnemers tips over gezonde voeding en gezond ouder worden.”

Intensieve begeleiding tijdens de fitheidstest

De fitheidstesten vinden plaats in oktober en in november op vier verschillende locaties in Vaesrade, Nuth, Schimmert en Hulsberg. De testjes zijn niet zwaar en voor iedereen toegankelijk. Per onderdeel word je begeleid door een fysiotherapeut of een beweegcoach. “Omdat we alle deelnemers genoeg aandacht willen geven en een zo goed mogelijk advies willen meegeven, hebben we slechts een beperkt aantal plekken. Daarom roep ik iedereen op om zo snel mogelijk aan te melden voordat jouw plekje vergeven is.”

Bemachtig jouw plek!

Aanmelden kan tot een week van te voren van de fitheidstest. Bij je aanmelding kun je je voorkeur geven voor tijdstip om deel te nemen aan de test. Je krijgt een bevestiging waarin staat wanneer je wordt verwacht. Ben er snel bij, want vol = vol. Bekijk hier alle data, locaties, tijden en hoe je je kunt aanmelden voor de fitheidstesten.

De fitheidstesten wordt georganiseerd door Nuth beweegt Nuth in samenwerking met Zorgcentrum Op den Toren, Fysiotherapie Eurelings, Fysiotherapie Schimmert, Fysiotherapie van de Laar, Curfs Fysio & Sport, Fysiotherapie Leunissen en Centrum voor Fysiotherapie & Medische Fitness Hulsberg.