Ook in de herfstvakantie goed Bizzie

De herfstvakantie staat voor de deur. Dat betekent niet dat de kinderen uit Nuth stil hoeven te zitten. Tijdens de vakantie zorgt Ben Bizzie namelijk voor veel sport- en spelplezier. Meld je snel aan en doe met hem mee!

Actief de herfstvakantie door

Het liefst springt, danst en voetbalt Ben de hele dag met al zijn vrienden en vriendinnen uit (voormalig gemeente) Nuth. Daarom organiseert hij in de herfstvakantie sportieve activiteiten voor kinderen van groep 4 t/m 8. “Zo blijven we lekker in beweging én hoeven we ons niet te vervelen!”, vertelt Ben Bizzie enthousiast. “We gaan op maandag 14 en donderdag 17 oktober BMX-en bij Zone10 in Hulsberg. Op dinsdag 15 oktober organiseren we een super tof Trefbaltoernooi waar je alleen of met een team van maximaal zes kinderen aan mee kan doen. En in Schimmert gaan we op woensdag 16 oktober samen met de senioren van vv Schimmert Walking Football doen. Je mag je voor zo veel activiteiten als je wilt inschrijven! Dit wil jij toch niet missen?”

Aanmelden

Wil je meedoen? Het Trefbaltoernooi en Walking Football zijn gratis. Voor het BMX-en betaal je €5. Bekijk hier alle herfstvakantie activiteiten en meld je aan!

Ben Bizzie - Pose - Springen