VVS-KBO combinatie wint de Fair-Play wisselbeker

VV Hellas WF te Klimmen organiseerde op dinsdag 2 oktober voor de tweede keer een Walking Football Cup. Ook VVS-KBO combinatie deed hieraan mee. Zij namen de Fair-Play wisselbeker mee naar huis.

Walking Football heeft als doel om mensen in beweging te krijgen. En dat is gelukt! Ondanks dat Walking Football nog niet erg bekend is, namen 12 verenigingen deel aan de Walking Football Cup. Waaronder ook KBO St. Paulus Schimmert samen met voetbalvereniging Schimmert, onder de naam VVS-KBO combinatie.

“Met Walking Football brengen we meer 50-plussers in Schimmert in beweging. Maar het is ook om eenzaamheid te voorkomen. Je doet er meer sociale contacten mee op én het is hartstikke gezellig!”, aldus Frans Soons (voorzitter KBO Schimmert). “Het gaat niet om het winnen, maar om het meedoen!” Helaas wist het team van VSS-KBO geen enkele wedstrijd te winnen. Toch gingen ze niet met lege handen naar huis. Door de jury werden ze beloond met de Fair-Play wisselbeker. “Dus gezellig was het zeker!”

Meer weten over VVS-KBO Combinatie of Walking Football? Of wil je meedoen met de activiteiten van VVS-KBO Combinatie? Neem contact op met Frans Soons via 045-4041 796.