De Bolster Beweegroute

Lekker bewegen is gezond, maar vooral heel leuk. Dat bewijst de beweegroute voor jong en oud bij de visvijvers in Nuth. Naar een idee van leerlingen van Basisschool De Bolster

Eerste beweegroute in Beekdaelen


Het winnende idee van De Grote Watershow: De Bolster Beweegroute. Kinderen op groep 5 bedachten dit idee om meer bewegen en water drinken in Nuth te stimuleren. Hieruit is een beweegroute ontstaan met beweegoefeningen voor jong en oud. Het is de eerste beweegroute in Beekdaelen, die op deze manier bewegen mogelijk maakt. De beweegroute is te vinden bij de visvijvers bij Nierhoven in Nuth. De beweegroute is mede mogelijk gemaakt door de Innovatieprikkel van Nuth beweegt Nuth en de gemeente Beekdaelen.

Ben Bizzie neemt wandelaars mee langs de Bolster Beweegroute. Hij moedigt iedereen, kinderen, ouders, opa's en oma's, aan om mee te doen en geeft allerlei beweegtips en weetjes. Laten jullie weten wat jullie van de beweegroute vinden? Deel foto's/video's van jullie wandeling via Facebook met Nuth beweegt Nuth. Veel beweegplezier!

Plattegrond de bolster beweegroute