G.V. Albatros Nuth

Gymnastiekvereniging Albatros Nuth is er voor jong en oud.

Albatros Nuth biedt gymnastiek voor alle leeftijden. Er is voor ieder wat wils, want bewegen is belangrijk voor iedereen, jong én oud.

Voor alle leeftijden


Vanaf 4 jaar kunnen kinderen starten met turnen op recreatief niveau. De kinderen leren oefeningen op balk, brug, vloer en sprong.
En niet te vergeten is er ook sport voor ouderen. Alle lessen worden verzorgd door een gediplomeerde trainer.

Twee keer per jaar wordt door de vereniging deelgenomen aan de Turnontmoeting. Een wedstrijd voor de recreatieve turnster, waarbij ze als team tegen andere verenigingen turnen.
Naast het turnen is er ook trampolinespringen. Binnen deze groep kun je ook meedoen aan wedstrijden. Een paar keer per jaar vinden er op landelijk niveau wedstrijden plaats.

Naast de trainingen organiseert de activiteitencommissie per jaar diverse activiteiten zoals: speeltuinbezoek voor de kleuters, activiteiten voor de oudere leden, paasactiviteit, sinterklaasactiviteit, naar de springkuil etc.

Contact en informatie


Voor contact en meer informatie met betrekking tot trainingen, trainingstijden, aanmeldformulieren en andere zaken verwijzen wij u graag naar http://www.albatros-nuth.nl. Of neem een kijkje op Facebook.

Meer weten?