Meer bewegen voor ouderen Vaesrade

Meer bewegen voor ouderen, maar ook voor jongeren, in Vaesrade.

Meer bewegen voor ouderen brengt senioren (vanaf 50 jaar) en mensen met een beperking uit Vaesrade en omstreken in beweging. Maar natuurlijk zijn ook jongeren van harte welkom om mee te doen! De les bestaat uit een uur. Het eerste half uur is beweegoefeningen op muziek (wekelijks nagenoeg hetzelfde). Het tweede half uur verschilt per week: oefeningen voor de ruggengraat op een stoel, ontspanningsoefeningen, oefeningen met een stok, oefeningen met pitzakjes, oefeningen met een massage balletje, oefeningen met een elastiek etc.
De lessen worden in samenwerking met Senioren sociëteit de Soos Vaesrade georganiseerd.

Activiteiten


Twee keer per jaar vindt een activiteit plaats: rond Kerstmis en voor de zomerstop. Er wordt een gezamenlijke activiteit georganiseerd mogelijk in samenwerking met anderen verenigingen uit de gemeente Nuth. Dit jaar op maandag 10 juli bij Hockeyclub Nuth.

Doe mee!


De lessen vinden plaats op maandagmiddag van 12.45 tot 13.45 uur bij Danscentrum Weisscher (Vaesrade 58 in Vaesrade). De kosten zijn € 71 per jaar (te betalen in twee termijnen; september en februari). De eerste twee lessen zijn gratis.

Contact


Meer weten? Neem contact op met mevrouw Annemarie Hool via 045 – 5241108 of met de heer Ed van der Broeck via 045 - 5242409.