Sportloket Adelante

Samen met het sportloket van Adelante helpt Nuth beweegt Nuth mensen met een beperking om een passende sport of vorm van bewegen te vinden.

Heeft u een lichamelijke beperking en bent u op zoek naar mogelijkheden om te sporten of te bewegen? Weet u niet goed of en waar dit kan? Er is volop aanbod. Nuth beweegt Nuth en het Sportloket van Adelante kunnen u op weg helpen!

Samen met u gaan wij op zoek en kijken wij welke mogelijkheden er zijn. De betrokken sportconsulenten van Adelante en de beweegcoach van Nuth beweegt Nuth helpen u persoonlijk bij het vinden van een geschikte beweegactiviteit bij Adelante of in de eigen woonomgeving in en rond Nuth.

Loop eens binnen bij het sportloket


U kunt gerust eens binnenlopen bij het sportloket van Adelante in Hoensbroek (Zandbergsweg 111). Dat kan op maandag of woensdag tussen 10.30 en 11.30 uur of op donderdag tussen 14.00-15.00 uur. Of neem contact met ze op via 045 - 528 22 46 of sportloket@adelante-zorggroep.nl.

Stel uw vraag aan onze beweegcoach


U kunt ook contact opnemen met onze beweegcoach Angelique. Ook zij kan u verder helpen met het vinden van een leuke en passende sport in uw eigen woonomgeving. Angelique is bereikbaar via nuthbeweegtnuth@gmail.com of 06-31664307.